Tarief

Geen verassingen achteraf!
All-in tarief € 69,-*
Incl. diagnose, voorrijkosten en 15 min. reparatie*
Inclusief voorrijkosten
Inclusief parkeerkosten
Inclusief storingsanalyse
Inclusief 15 minuten arbeidsloon
Inclusief 3 maanden garantie op de reparatie
Inclusief BTW
Het all-in standaard tarief is € 69,-. Als de reparatie langer dan 15 minuten gaat duren dan rekent de monteur € 19,50 per extra gewerkte 10 minuten. Hij vraagt altijd tevoren akkoord voor deze extra tijd! De meeste storingen kunnen binnen 30 minuten hersteld zijn.

Dit standaardtarief is exclusief fabrieks-onderdelen. Mocht er een onderdeel nodig zijn voor de reparatie dan wordt dit altijd tevoren met u besproken. Op alle reparaties en onderdelen geeft de reparateur 3 maanden garantie.

Het kan voorkomen dat u de machine na diagnose niet meer wenst te repareren. U vindt de kosten te hoog voor de leeftijd van de machine. Geen enkel probleem. De monteur kan u hierover goed adviseren. U betaalt dan alleen het standaardtarief van € 69,-.

Voor reparaties uitgevoerd op zaterdag geldt het standaard all-in weekendtarief van € 99,-. Als de reparatie langer dan 15 minuten gaat duren dan rekent de monteur € 36,75 per extra gewerkt kwartier.
Dit standaardtarief is exclusief fabrieks-onderdelen. Vanzelfsprekend worden alle reparaties langer dan 15 minuten en het gebruik van benodigde onderdelen altijd vooraf met u besproken.

Mocht u nog vragen hebben, bel of mail de klantenservice.

De garantie…Niet goed, geld terug!
Witgoedbrigade® staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Als de monteur de storing aan uw machine niet goed heeft verholpen komt hij opnieuw langs of het alsnog 100 procent in orde te maken. Als dat niet lukt dan krijgt u het betaalde bedrag retour!